duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Neagoe poate pleca de la CSU. Oltenii încă suspină după Reghecampf

Eugen Neagoe nu e sigur că va rămâne la CSU Craiova, mai ales dacă oltenii ratează locul trei și, implicit, șansa de a participa în cupele europene. Sorin Cârți e mulțumit de felul în care evoluează echipa, dar tot stilul implementat de Reghecampf este dat drept exemplu și în prezent.

„Să îți spun ceva. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada asta, cu Eugen. Seamănă ca în perioada cu Reghecampf, când am dat multe goluri. Totuși, și atunci ne-a lipsit ceva…”, a declarat Sorin Cârțu pentru Digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf nu este sigur că va rămâne în Azerbaijan. Antrenorul trebuie să câștige Cupa, pentru a-i mai îmbuna pe șefii clubului Neftci Baku, dar și pe suporteri. În caz contrat, tehnicianul poate fi demis. El spune că nu știe ce se va întâmpla, în cazul unui eșec.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Desigur că ne facem griji. Vedem un alt joc în prima repriză și un alt joc în partea a doua. Trebuie să jucăm fără presiune. Acest lucru mă îngrijorează. Totuși, momentele pe care le-am văzut în prima parte îmi dau încredere că doar împreună vom lăsa în urmă această perioadă dificilă. (n.r. dacă nu câștigi finala, cum îți vezi viitorul?) Haide să jucăm finala și să vedem apoi”, a declarat Reghecampf, potrivit presei din Azerbaijan.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica