luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Premierul României și Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, la Vișina

Eveniment de anvergură la Vișina, Olt. Biserica din localitate, proaspăt renovată, a fost sfințită, iar la slujbă au luat parte Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale și premierul Marcel Ciolacu.

Slujba de sfințire a Bisericii cu Hramul „Buna Vestire”, construită în 1887, din Vișina, a avut loc duminică și a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, Înaltpreasfințitul Părinte Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale, Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților și mai mulți preoți din Protoieria Corabia.Sute de oameni au luat parte la slujba și s-au închinat la racla cu moaștele Sfântului Voievod Constantin Brâncoveanu, racla cu mâna Sfântului Ierarh Nicolae și un fragment din veșmântul de la moaștele Sfântului Constantin Brâncoveanu.

La eveniment au luat parte și premierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD, aflat într-o vizită în județul Olt, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, de președintele PSD Olt și președinte al Consiliului Județean, Marius Oprescu, Alexandru Stănescu, directorul ADR Sud-Vest Oltenia, dar și alte oficialități.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Slatina, Marcel Ciolacu a vizitat Piața Volantă, dar și noua bază sportivă „Dumitru Dobrescu” care urmează a fi inaugurată.

Politica