sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șumudică spune că Mitriță merita să fie convocat la echipa națională

Convocările lui Edi Iordănescu nu au fost pe placul multora. După ce Hagi s-a plâns de faptul că Ianis a fost lăsat acasă, iar Mihai Rotaru nu a înțeles de ce nu este și Andrei Ivan la lot, a venit rândul lui Marius Șumudică să critice deciziile selecționerului.

Șumudică spune că Alexandru Mitriță merita să fie și el la lot, ținând cont de realizările pe care mijlocașul le-a avut. Antrenorul a ținut să îi explice lui Iordănescu faptul că Alex Cicâldău nu este nici el într-o mare formă.

Mitriță joacă bine, are și 6-7 assist-uri. Dacă ar fi ca la hochei, ar fi departe. Nu contează numai golurile. E un jucător care face diferența, oricând poate destabiliza adversarul. Să-l ajute golurile la ce? Nu sunt în măsură să dau verdicte dacă merita sau nu la națională. Dacă-l iei pe Cicâldău de la Kalba, care e un campionat, să mă scuze Dumnezeu, mult sub ce e Arabia Saudită, lasă-mă să cred că îl poți lua și pe Mitriță! Nu comentez mai mult, ce vrei să fac? Să mă bat cu Iordănescu? Să mă aștepte pe afară?”, a zis Șumudică, conform GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica