marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iepurilă vine în oraș!

Copii, se strigă marea adunare la Centrul Comercial Auchan Craiovița!

În așteptarea sărbătorilor pascale, ne bucurăm să anunțăm un eveniment special dedicat copiilor: Iepurilă vine în oraș!

Luni 29 aprilie, de la ora 17.00, în Centrul Comercial Auchan Craiovița va avea loc un eveniment minunat plin de activități distractive și creative pentru cei mici. Cu o varietate de ateliere, jocuri, muzică și dans, ne propunem să aducem bucuria și veselia în inimile copiilor în această perioadă de sărbătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ateliere de pictat ornamente: Copiii vor avea ocazia să-și pună imaginația la treabă și să picteze ornamente de Paști folosindu-și creativitate. Ramona Mironeasa va coordona cu mult drag acest atelier pe care îl susține de ceva timp alături de noi.

Decorat cosulețe: În cadrul acestui atelier, cei mici vor învăța să decoreze cosulețe pe care le pot umple apoi cu ouă și alte delicatese pascale. Va fi o plăcere să ne fie alaturi și Cristina David, cea care este fascintă de copii și adoră să îi coordoneze de fiecare dată.

Atelier papetărie: Hârtia va fi mereu la indemâna copiilor și îi va captiva cu formele pe care le poate lua. Lavinia Rogoveanu vine să se joace cu cei mici cu hârtie colorată, dar și să realizeze diverse figurine simpatice.

Muzică și dans cu animatori: Ne vom distra pe ritmurile vesele ale cântecelor copilăriei și vom dansa alături de animatorii noștri entuziaști. Alina Iordache are mereu chef de distracție și muuultă energie pentru jocuri și dansuri pe gustul copiilor.

Atmosfera plină de bucurie va fi garantată, iar zâmbetele copiilor vor fi cea mai frumoasă recompensă pentru noi.

Participarea la eveniment este gratuită, însă numărul de locuri este limitat.

Alăturați-vă nouă pentru o zi plină de distracție și surprize alături de iepurașul nostru drag și prietenos la Centrul Comercial Auchan Craiovița!

Partenerii acestui eveniment sunt Bebevesel, Floraria Rhapsody, Gradinița Brit Academy Kids, Magic Hobby și Evenimente minunate.

Politica