vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Accident la Țânțăreni. Fetiţă în stare critică, preluată de un elicopter SMURD

Patru maşini au fost strivite de un TIR, într-un cumplit accident produs, astăzi, în Ţânţăreni, judeţul Gorj. În urma impactului, doi minori și o femeie de 36 de ani au suferit leziuni, fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Ţânţăreni, în care au fost implicate trei autoturisme şi un autotren.

La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, 3 ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, precum şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dolj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajele sosite la faţa locului au constatat că în urma accidentului 4 persoane au suferit leziuni.

Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani, conştient, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul din Filiași, o fetiţă în vârstă de 11 ani, stare de inconştienţă, cu funcţii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conştientă, transportată la Spitalul din Craiova, iar bărbatul, în vârstă de 32 de ani a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportat la spital”, potrivit IPJ Gorj.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că la nivelul roții stânga față a unui autotren condus bărbat de 32 de ani, din comuna Țânțăreni, s-ar fi produs o explozie și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de 34 de ani și alte trei autoturisme ce se aflau staționate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Politica