sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pușcaș s-a accidentat. Ivan rămâne tot acasă

George Pușcaș s-a accidentat la echipa de club și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că atacantul nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

„În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu (foto). Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21. Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!”, a transmis FRF.

Chiar dacă putea să îl cheme pe Andrei Ivan, unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga 1, selecționerul l-a preferat pe Louis Munteanu, de la Farul. Mihai Rotaru chiar a pus un pariu cu prietenii lui din fotbal, legat de faptul că CSU Craiova nu va mai avea jucători la echipa națională, atâta timp cât Edi Iordănescu va fi selecționer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu credeam într-un antrenor tânăr. Disciplina o are în continuare. Are multe alte calități negative. Nu vreau să discut de alegerile selecționerului. Eu mi-am spus părerea în mod general. Eu am spus că s-au făcut pe criteriu emoțional. Am văzut că iese la televizor, el are altă treabă. Ar trebui să aibă alte preocupări. Nu a mai apărut (n.r. în ultima vreme) că nu a mai avut vreo acțiune. Țin mine că jucam cu Astra. Noi am avut probleme de arbitraj cu Alexandru Tudor. Atunci ne-am trezit că răspunde antrenorul. Ar trebui să fac o analiză a selecției, nu vreau să discut despre selectie. Nu vreau să intru în polemică. Ivan este cel mai în formă atacant, alături de Alibec. Andrei Ivan acoperă trei poziții. Era cel mai în formă. N-aș vrea să comentez eu deciziile selecționerului. Am pus pariu, cu mai mulți oameni de fotbal, că nu vom mai avea jucători la echipa națională câtă vreme Edi Iordănescu va fi selecționer. Vorbesc de acum câteva luni despre acest lucru”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Matinal.

Politica