vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Condamnați pentru droguri și alcool, în arest

Doi mehedințeni, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost prinși și reținuți de polițiștii mehedințeni. Reținut a fost și un alt bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din Drobeta-Turnu Severin care a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul substanțelor interzise și un altul de 40 de ani, din comuna Voloaic la 1 an și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul arestat preventiv are 40 de ani, este din comuna Gruia. El este acuzat de a de amenințare, violare de domiciliu, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Bărbatul de 26 de ani și cel de 40 de ani, din comuna Voloiac au fost încarcerați în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, iar cel din comuna Gruia în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.”-IPJ Mehedinți

Politica