miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Omul de afaceri acuzat de abuz sexual cu două minore, condamnat la închisoare

Omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat de act sexual cu un minor, după ce a abuzat două minore la complexul de agrement pe care îl deține, a fost condamnat. Magistrații Judecătoriei Târgu Jiu i-au aplicat afaceristului 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare și la plata a 250.000 de lei, daune morale către minore, scrie europafm.ro

Omul de afaceri, în vârstă de 49 de ani, a fost trimis în judecată anul trecut, de procurorii din Târgu-Jiu, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, după ce a abuzat sexual 2 minore, la complexul de agrement pe care-l deține.

Una dintre ele era fiica unui bun prieten. Infracțiunile s-au comis în vara anului 2021, când fetele aveau 14 și 15 ani și veneau la piscina lui. Ca să profite de ele, afaceristul le oferea înainte băuturi alcoolice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Abia când se trezeau fetele realizau ce s-a întâmplat. În final, s-au plâns părinților care l-au reclamat pe afacerist.

În timpul anchetei, una dintre minore a încercat în repetate rânduri să se sinucidă, fiind profund marcată de cele întâmplate și a fost nevoie de consiliere psihologică îndelungată.

Condamnarea de 3 ani și 6 luni cu executare a fost aplicată de judecătorii din Târgu Jiu după ce afaceristul a recunoscut toate faptele.

Mai trebuie să achite minorelor și 250.000 de lei, daune morale. Decizia nu este definitivă.

Politica