joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru s-a împăcat cu Mititelu: „Lucrurile intră în normal”

Adrian Mititelu și fiul acestuia au dat o serie de declarații, în ultima vreme, în care au lăsat de înțeles că nu mai au resentimente față de rivalii lor din oraș. Tensiunile dintre FCU și CSU par din ce în ce mai mici. Doar la meciurile directe mai există orgolii, ca la orice derby local.

Mihai Rotaru a ținut să explice și el faptul că nu vor mai fi problemele din trecut și că relația dintre cele două cluburi va fi una normală: „Nu mai e acea îndârjire, lucrurile intră în normal, cred că trebuie o relație de respect, de non-agresiune”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Liga Digisport.

Adrian Mititelu a oferit o declarație surpriză, pe Facebook. Patronul alb-albaștrilor de la FCU Craiova a explicat că nu exclude o eventuală unire între cele două formații din Bănie. Totuși, omul de afaceri a spus clar că o astfel de decizie este greu de luat și că nu ar depinde doar de el și de Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În practică este foarte greu de realizat acest lucru. Decizia nu stă doar in dorința mea și a lui Rotaru ci este nevoie de un consens unanim, al întregii suflări alb-albastre, lucru greu de realizat! Acest deceniu negru a lăsat urme adânci, răni încă deschise si frustrări fără sfârșit! La prima vedere pare imposibil dar în viață niciodată să nu spui niciodată”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook, conform prosport.ro.

CSU și FCU se pot duela și în play-off. Elevii lui Eugen Neagoe sunt deja calificați matematic și vor să ajungă pe podium. În același timp, Nicolo Napoli își pregătește jucătorii pentru meciul cu Hermannstadt, care poate fi decisiv pentru ocuparea locului 6.

Politica