vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mitriță poate pleca de la CSU Craiova. Rotaru confirmă

Mihai Rotaru a confirmat faptul că CSU Craiova îl poate vinde pe Alex Mitriță, în această vară, chiar dacă mijlocașul a jucat doar un sezon pentru alb-albaștri, de când a revenit: „Nu mă întrebați acum. Mai avem trei meciuri și vedem în vară. Există probabilitatea să plece, dar și să rămână mai mică sau mai mare”, a spus Rotaru, la Fotbal Club.

Mutarea se poate realiza doar în anumite condiții. Mihai Rotaru trebuie să fie mulțumit de suma de transfer care i se va propune. Alex Mitriță va trebui să fie și el încântat de echipa la care va merge, dar și de salariul pe care l-ar putea avea. Totodată, Costel Gâlcă o să aibă un cuvânt greu de spus într-o astfel de situație.

Antrenorul este foarte strict și vrea un lot puternic. Mihai Rotaru a explicat cum a ajuns să facă această alegere pentru banca tehnică a celor de la CSU Craiova: „Înainte am discutat cu doi dintre foștii săi patroni, unul din Danemarca și unul din Polonia. Știam cum lucrează și a fost exact cum ne-am așteptat. Seriozitate, organizare, disciplină. Acestea sunt cele trei elemente importante. Atenția la detalii. Aceste elemente îl caracterizează pe antrenorul Costel Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deciziile îi aparțin lui Costel Gâlcă. Așa am procedat cu toți antrenorii care au venit în ultimii 7-8 ani la Craiova. Tuturor celor care au venit le-am dat această proporție de 150%. M-am pus în slujba lor”, a mai declarat Rotaru, potrivit sursei citate.

Politica