marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Andrea Compagno, despre FCU Craiova: „Sunt foarte fericit pentru ei”

Andre Compagno a vorbit despre situația de la FCU Craiova. El s-a declarat încântat de ultimul rezultat obținut de echipa lui Adrian Mititelu și speră ca foștii lui colegi să rămână în Liga 1, pentru că ar fi păcat de valoarea lotului să ajungă în diviziile inferioare ale fotbalului românesc.

Acum am văzut că au obținut o victorie foarte importantă (n.r. FCU Craiova – ”U” Cluj 3-2). Sunt foarte fericit pentru ei și sper că pot să rămână aici (n.r. în SuperLigă). Cunosc echipa, cunosc valoarea pe care o are FCU și nu pot să-mi explic cum e situația din clasament așa, în felul ăsta”, a declarat Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

Atacantul italian a vorbit și despre echipa lui Gigi Becali, care a câștigat, recent, titlul în Liga 1. Compagno s-a bucurat pentru foștii lui colegi, dar explică faptul că patronul clubului nu l-a avut deloc la inimă și că nu avea cum să mai rămână în Capitală, până la finalul acestui sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația. A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a mai declarat fotbalistul, conform sursei citate.

spot_img
spot_img

Politica