vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul

Lidia Buble a declarat ce apreciază cel mai mult la bărbatul mai în vârstă cu 33 de ani decât ea

De mai bine de trei ani, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au o relație discretă și nu au planuri imediate de a se afișa împreună la evenimentele mondene. Artista este cu 33 de ani mai tânără decât actualul său partener.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și refacă viața sentimentală de mai multe ori, însă până la întâlnirea cu Horațiu Nicolau, norocul nu a fost de partea ei. De aproximativ 3 ani, cântăreața trăiește o poveste de dragoste discretă alături de un prosper om de afaceri în vârstă de 63 de ani. Deși există o diferență semnificativă de vârstă între ei, aceasta nu a reprezentat niciodată un obstacol în relația lor, Lidia fiind cu 33 de ani mai tânără decât partenerul său, conform Libertatea.

Chiar dacă relația lor este cunoscută, după ce Lidia Buble a confirmat și au fost surprinși de mai multe ori împreună, cei doi preferă să evite să se afișeze public la evenimentele mondene. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a explicat recent, pentru unica.ro, de ce nu dorește să se afișeze alături de noul său partener și care este motivul pentru care preferă o viață privată discretă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus Lidia Buble, la Premiile Unica 2024.

Lidia Buble a vorbit și despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Ea a declarat ce apreciază cel mai mult la bărbatul mai în vârstă cu 33 de ani decât ea.

„Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic. Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a declarat Lidia Buble pentru Cancan.

Întrebată dacă vrea copii, artista a recunoscut că nu vrea doar unul, ci mai mulți, însă înainte trebuie să se căsătorească. „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”, a mai adăugat Lidia Buble.

Horațiu Nicolau este un potent om de afaceri în vârstă de 63 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna. După divorțul de Andreea, fosta lui soție, omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în compania altor domnișoare.

spot_img
spot_img

Politica