vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Caporalul Pupăză duce PNL în Băile Olăneşti pe un incredibil loc 5 în sondaje!

Actorul Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul „Trăzniţi în NATO” candidează pentru funcţia de primar al oraşului Băile Olăneşti.

Actorul a pierdut competiţia internă din PNL Vâlcea pentru a fi desemnat candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, dar a fost numit preşedinte al organizaţiei locale PNL din Olăneşti în urmă cu o lună.

Şi a reuşit ceea ce nici cei mai mari adversari ai PNL nu puteau face. Să distrugă o organizaţie veche şi puternică şi să ducă PNL pe locul 5 în sondaje în această localitate arătând ce înseamnă să promovezi pe funcţii de conducere amatori în management politic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O mare parte  din liberalii din Olăneşti  au plecat cu Teodora Braneci la Forţa Dreptei, iar liderul naţional al acestei formaţiuni, Ludovic Orban, a participat la lansarea candidaturii Teodorei, în Duminica Floriilor, simţind că poate da o lovitură clară fostului său partid.

Din PNL Olăneşti  însă a plecat şi Doru Ioan Filip, cândva camarad al lui Chiroiu, fost subprefect de Vâlcea şi finalist în alegerile din 2012 pentru primărie ( ultimul an când alegerile au avut loc în 2 tururi de scrutin).

Doru Ioan Filip candidează cu listă completă la Consiliul Local din partea SOS. Ca şi cum asta nu era îndeajuns, AUR are în Olăneşti un candidat redutabil la primărie, Gheorghe Dumitraşcu, susţinut de omul de afaceri Gigi Becali.

Iar primarul în funcţie, pesedistul Sorin Vasilache, are 12 ani de experienţă administrativă şi un eşalon dur de bugetari care sunt de partea sa.

Ultimul sondaj de opinie efectuat la începutul săptămânii în Olăneşti arată că PNL se află în spatele  formaţiunilor enumerate şi va ocupa un incredibil loc 5 atât la alegerile pentru primar, cât şi pentru Consiliul Local.

Dacă promovezi  pupeze în loc de vulturi, aşa păţeşti!

Andi Niculescu

Politica