sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenii de la CSU Craiova, acuzați că împart bilete gratuite

Meciul dintre CSU Craiova și FCSB se apropie. Patrida va avea loc luni, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii speră să fie susținuți de cât mai multă lume. Totuși, în această perioadă, în mediul online au apărut postări ale unor politicieni, care împart bilete gratuite pentru acest derby.

Informația a fost preluată și de jurnalistul Decebal Rădulescu, dar Mihai Rotaru nu a suportat să audă astfel de lucruri și a răbufnit, în direct, la TV: „De ce faceți mizeriile astea? Are treabă Universitatea Craiova cu lucrurile astea? Acest rapidist frustrat, că nu e altceva, să se abțină. Să-și ceară scuze și să spună că a mințit„, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Răspunsul lui Decebal Rădulescu a venit imediat: „Nu am mințit, au fost niște informații pe care le-am dat publicului. Dumnevoastră ați venit și ați infirmat, asta e tot„, a explicat jurnalistul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru a continuat: „Nu există o astfel de poveste. Nu se implică Universitatea Craiova în mizeriile alea. Ați insinuat că Universitatea Craiova dă bilete gratuite în campania electorală„, a mai spus Rotaru.

spot_img
spot_img

Politica