vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Libra Internet Bank obține respingerea validării propririi sumelor de bani din conturile Revolut

Echipa Suciu Popa, reprezentantă a Libra Internet Bank, a obținut respingerea validării propririi sumelor de bani din conturile Revolut.

Echipa Suciu Popa a clarificat un subiect de actualitate în practica instanțelor din România și stabilește că nu poate fi admisă cererea de validare a propririi formulată de creditor împotriva băncii la care conturile Revolut au fost deschise, scrie profit.ro

Instanța a validat argumentele Suciu Popa deoarece în lipsa existenței raporturilor juridice directe între Libra Internet Bank și clienții Revolut, banca nu este considerată terț proprit în raport cu aceștia și conturile deschise nu pot fi proprite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anterior, soluții izolate prin care au fost confirmate astfel de cereri de validare de poprire, în ciuda încălcării flagrante a limitelor legale ale popririi, au luat prin surprindere atât piață bancară cât și clienții Revolut.

Soluția obținută de echipa Suciu Popa prin care se tranșează în mod corect această chestiune, fiind sancționată depășirea cadrului legal în care intervine poprirea, marchează revenirea la normalitate și asigura pe viitor securitatea și previzibilitatea activității bancare în relația cu clienții.

Echipa dedicată acestui litigiu de impact a fost coordonată de Miruna Suciu, Managing Partner și partenerul Radu Chiran, cu implicarea extrem de valoroasă a lui Radu Petroi și Dan Oltean, Senior Associates în cadrul Suciu Popa.

Politica