joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Alegeri în Dolj. Fiul unui candidat, amendat după ce a dezlegat bannerul unui contracandidat

Fiul unui candidat la Consiliul Local Filiași a fost amendat de Poliție, după ce a dat jos un banner electoral al unui contracandidat al tatălui său. Și un prieten al băiatului a fost sancționat.

Este vorba despre un banner electoral al candidatului PNL la Primăria Filiași, Daniel Pităroiu. Potrivit acestuia, băiatul sancționat este fiul unui candidat PSD la Consiliul Local Filiași.

Cei doi au și fost filmați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția i-a identificat și amendat.

„În dimineața zilei de 01 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din orașul Filiași, cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi dezlegat sforile unui banner electoral ce se afla amplasat în centrul satului Fratoștița.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în scurt timp, au fost identificate două persoane bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani și un minor de 17 ani, ambii din localitatea Fratoștița.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, unde au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991, bannerul fiind reașezat la locul inițial,” potrivit IPJ Dolj.

sursa foto-video: FB/Daniel Pitaroiu

Politica