vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi, despre conflictul cu foștii elevi de la Craiova: „Nu vreau să fac scandal”

Mirel Rădoi a pus clubul condus de Mihai Rotaru într-o postură delicată. Antrenorul a decis, când încă pregătea trupa din Bănie, să excludă din lot 4 fotbaliști. Printre aceștia au fost Vînă și Hanca. Cei doi, după ce tehnicianul a demisionat, au continuat să fie supărați pe club.

Rotaru s-a trezit cu două litigii în acest sens. Momentan, comisiile au spus că dreptatea este de partea trupei din Bănie. Totuși, Mirel Rădoi crede că lucrurile nu se vor termina atât de ușor în acest caz.

Sunt un tip corect și nu vreau să fac scandal pentru că nu este cazul acum. Era și altă cale de atac sau de judecată, nu se termina așa ușor pentru nimeni. Cum nu cred nici acum că este încheiat cazul și, dacă se va termina cazul în România, cred că jucătorii vor alege să meargă la TAS la cum i-am văzut că au reacționat. (Dacă vei fi chemat și la TAS în garanție?) Vom vedea atunci care va fi situația… Aș avea o reacție inutilă în momentul ăsta, ei alegând să meargă mai departe cu acest caz”, a declarat Mirel Rădoi, citat de Prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica