vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vînă și Hanca pierd la comisii meciul cu Rotaru

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a dat verdictul în litigiul dintre Sergiu Hanca (30 de ani) și Ionuț Vînă (27 de ani) de o parte, și CSU Craiova, de cealaltă. Jucătorii din Bănie cer daune imense, după ce s-ar fi simțit nedreptățiți de clubul patronat de Mihai Rotaru.

Hanca a cerut 2,5 milioane de euro pentru faptul că a fost exclus din lot de către fostul antrenor al Universității Craiova, în timp ce Vînă voia 5 milioane de euro din același motiv. Totuși, comisiile din cadrul FRF nu le-a dat câștig de cauză.

HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecata ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul LPF.

Politica