Dolj. Un tânăr de 18 ani a jefuit un bătrân

Un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, i-a furat telefonul unui bătrân. Acesta ar fi pătruns în locuința bărbatului având fața acoperită și cu un cuțit asupra sa.

„Ieri, 25 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, în dimineaţa zilei de 25 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 68 de ani, din comuna Vela, cu privire la faptul că, în noaptea de 24/25 ianuarie a.c., o persoană necunoscută, având fața acoperită și având asupra sa un cuțit, ar pătruns în locuința sa, de unde i-a sustras un telefon mobil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Biroul de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Vela, bănuit de comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...