vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Monica Macovei, pusă sub acuzare în dosarul accidentului de la Mangalia

Monica Macovei a fost pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după ce mașina pe care o conducea a lovit un motociclist, în toamna anului trecut.

 ”La PCA se efectuează o urmărire penală în care doamna Macovei Monica Luiza în calitate de suspect pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Urmare a actului medico-legal emis în cauză s-a constatat că victima a suferit leziuni care necesită 120 de zile de îngrijiri medicale și consecința punerii în primejdie a vieții acesteia. S-a încheiat acest cadru procesual cu valorificarea dreptului la apărare a persoanei”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța (PCA) pentru G4Media.

La începutul lunii octombrie 2022, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. La volanul mașinii se afla fostul ministru al Justiției Monica Macovei.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând că nu a consumat alcool.

La acel moment, Monica Macovei a afirmat că, în timp ce conducea de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda sa de mers, un motociclist a intrat în plin în mașina sa. Macovei spune că nu a pierdut niciun moment controlul mașinii.

Foto: Facebook

Politica