vineri, februarie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Dolj. Tânăr încătușat după ce a furat trei televizoare şi un laptop

Un tânăr de 18 ani, din comuna Catane, a fost reținut fiinf bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat. Acesta ar fi sustras trei televizoare şi un laptop.

„Ieri, 25 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Catane, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Catane au fost sesizaţi de doi bărbaţi, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada 13-22 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţele acestora, din comuna Catane, de unde ar fi sustras trei televizoare şi un laptop.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Băileşti şi ai Secţiei nr.8 Poliţie Rurală Rast a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Catane, bănuit de comiterea furturilor.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica