vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu l-a convins pe Andre Duarte: „Sunt jucătorul celor de la Craiova”

Andre Duarte și impresarul lui au fost protagoniștii unei situații foarte tensionate la FCU Craiova. Cei doi ar fi vrut să schimbe clubul. Pe lângă două echipe din Polonia, fundașul a fost propus și la CSU, formație patronată de Mihai Rotaru.

„Am vrut să transferăm un fotbalist în zona ofensivă, care să poată juca pe mai multe posturi, și l-am luat pe Ișfan. Vrem un fundaș stânga, pentru că avem o problemă cu accidentarea lui Bancu. Și am mai vrut un fundaș central, motiv pentru care l-am transferat pe Zajkov, titularul naționalei Macedoniei de Nord. Aici au fost mai multe variante, printre care și Duarte. Impresarii lui ni l-au propus, dar am refuzat pentru că nu am vrut să intrăm într-un litigiu și pentru că, mai mult ca sigur, nu va putea fi legitimat în România la vară”, a declarat Mihai Rotaru pentru ProSport.

Acum, Adrian Mititelu a reușit să îl convingă pe apărător că îi este mai bine la FCU Craiova. Duarte spune că rămâne în Bănie și că vrea în cupele europene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că ce s-a întâmplat sunt lucruri ce fac parte din fotbal, este normal. Cred că fiecare dintre noi are visuri și trebuie să lupte pentru ele, dar totul s-a rezolvat după ce am vorbit cu antrenorul și cu patronul. Sunt la dispoziția antrenorului, dacă vrea să mă trimită în teren. Sunt un jucător profesionist și nu contează ce vor spune fanii, deoarece trebuie să fiu concentrat pe teren. Am vorbit cu antrenorul și patronul, mi-au explicat punctul lor de vedere, iar eu am acceptat și am rămas aici. Sunt concentrat, sunt jucătorul celor de la U Craiova 1948. Participarea în cupele europene este unul dintre obiectivele mele”, a declarat Andre Duarte la conferința de presă.

Politica