Clujenii explică situația lui Neagoe: „O jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni”

Eugen Neagoe nu a stat pe banca alb-albaștrilor, la meciul pierdut de CSU Craiova în fața celor de la FC Botoșani. Înaintea partidei, clubul din Bănie a explicat faptul că trupa din Bănie și-a asumat absența tehnicianului. Totuși, craiovenii au dat vina pe cei de la U Cluj și pe politicienii ce ar susține clubul preluat de Sabău.

U Cluj le-a dat imediat răspunsul celor de la Craiova. Ardelenii spun că oltenii fac mare vâlvă doar pentru a-i păcăli pe suporteri, pentru a ascunde felul în care au acționat în legătură cu mutarea lui Neagoe de la Cluj la Craiova.

Comunicatul Universității Cluj:

FC Universitatea Cluj respinge tentativa Universității Craiova de politizare a cazului antrenorului Eugen Neagoe, de fapt doar o jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul. Clubul din Craiova încearcă, în același timp, să pună presiune pe comisiile Federației Române de Fotbal care judecă dosarul lui Eugen Neagoe. Adevărul este că primarul Emil Boc nu are nicio legătură cu situația în care se află acum Eugen Neagoe, iar avocații care reprezintă FC Universitatea Cluj în acest caz nu sunt angajați de primar sau de Primărie, ci colaborează de mai bine de trei ani cu clubul nostru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adevărul este că Eugen Neagoe știa, încă de la prima întâlnire cu conducerea clubului nostru după ce și-a anunțat intenția de a “părăsi corabia”, că nu i se va permite rezilierea pe cale amiabilă a contractului de antrenor principal și că rezilierea unilaterală la care a apelat va trece, obligatoriu, prin comisiile Federației Române de Fotbal. Adevărul, pe care suporterii craioveni merită să îl știe, este că Eugen Neagoe va putea semna un contract de antrenor principal doar în momentul în care comisiile vor emite o decizie definitivă. Adevărul este că, dincolo de desconsiderarea contractului semnat cu FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe și-a încălcat cuvântul dat conducerii clubului nostru, suporterilor și orașului. Acum doar suferă consecințele acestui gest.

Adevărul este că, înainte să primească oferta de a antrena FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe nu mai stătuse pe banca unei echipe din 8 mai 2021. Adevărul este că, prin abandonarea proiectului pe care și l-a asumat la Cluj, Eugen Neagoe a pus FC Universitatea Cluj într-o situație ingrată cu doar câteva zile înainte de reunirea lotului. Adevărul este că Eugen Neagoe a părăsit echipa la doar câteva zile după ce generase el însuși o situație complicată la nivelul echipei, anunțând o serie de fotbaliști că nu mai fac parte din planurile sale pentru 2023.

Se spune că “tot răul e spre bine”. Avem speranța că așa vor sta lucrurile și în acest caz. P.S. De asemenea, sperăm că insinuarea cu iz de amenințare a clubului din Craiova, care avansează ideea că ar putea să obțină rezultate defavorabile cu FC Botoșani și AFC Hermannstadt, influențând astfel artificial lupta din partea inferioară a clasamentului, este doar o gravă eroare de comunicare (și nu altceva), care poate, însă, afecta imaginea și integritatea competiției. P.S. 2 Clubul din Craiova este ultimul care ar trebui să vorbească despre politizare și despre fotbal finanțat, ca sursă inițială, din bani ai Statului Român”, este comunicatul clujenilor.

Populare

Recomandări

Prins într-o betonieră, la Brezoi

Update/ ISU Vâlcea: "Din păcate, victima a fost extrasa...

CSU Craiova are datorii uriașe. Rotaru stă liniștit

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a vorbit despre situația...

Incendiu în Craiova

Update/ISU Dolj: "In urma incendiului a ars anexa gospodareasca,...

Mehedinți: Prins la volan beat criță și fără permis

Polițiștii mehedințeni din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă...