Femeie sfâșiată de câini în timp ce alerga

O femeie care alerga pe malul Lacului Morii a fost găsită moartă după ce ar fi fost mușcată de câini. Poliția a fost alertată prin 112 iar echipajul medical care a ajuns la fața locului a constatat decesul. Aceeași femeie fusese internată în urmă cu un an după ce a fost atacată de o haită de maidanezi în aceeași zonă a Lacului Morii.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a precizat poliția, într-un comunicat, potrivit g4media.ro

În primăvara anului trecut, femeia a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, pe podul ,,La Roșu” de pe Lacul Morii.

Femeia a fost dusă la spital conștientă, dar cu răni multiple la mâini și picioare din cauza mușcăturilor.

Incidentul a fost confirmat de Poliția București, care arată că femeia a fost salvată de o persoană care a sunat la 112.

Ana Oroș Daraban avea 44 de ani, făcea parte dintr-un club al iubitorilor muntelui și era o apărătoare a animalelor. Născută în Baia Mare, ea locuia în București și lucra la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. Era membru activ al Alpin Club Pro-Mont București, o organizație care are ca scop promovarea sporturilor montane. De asemenea, Ana era ambasador Roșia Montana Marathon din ianuarie 2014, când s-a alăturat echipei Pachamama România, scrie digi24.ro

Ana a participat la organizarea unor proiecte și evenimente pentru promovarea drepturilor naturii în legislația națională și europeană, și educație pentru protecția mediului. Ea apare inclusiv într-un clip pentru promovarea Festivalului Viața Ver’de Bucureşti, un proiect sprijinit de Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 6. 

Foto: arhivă

Populare

Recomandări