vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Kanye West îi va da 200.000 de dolari lunar fostei soții, în urma divorțului!

Kim Kardashian și Kanye West au renunțat la proces!

Kim Kardashian a ajuns la o înțelegere cu Kanye West, în ceea ce privește divorțul dintre cei doi, fără proces. Celebrul fost cuplu a renunțat la procesul stabilit pentru luna viitoare, iar rapperul a acceptat să îi ofere lunar o sumă fabuloasă.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani și au decis să divorțeze. Kim Kardashian și Kanye West trebuiau să se prezinte într-un proces programat pentru luna viitoare, ca să se stabilească suma de bani pe care Kanye trebuie să i-o ofere lunar, pentru cei patru copii pe care îi au. Însă, rapperul a acceptat să ajungă la o înțelegere cu fosta soție și să îi ofere o sumă colosală.

Cei doi nu păreau că vor ajunge vreodată la o înțelegere, motiv pentru care au avut stabilit un proces luna viitoare, în care să se decidă suma de bani pe care o va oferi rapperul lunar, dar și custodia celor patru copii pe care îi au. Însă, se pare că lucrurile s-au rezolvat de la sine, iar Kanye și Kim au luat decizia de comun acord și au depus documentele pentru aprobarea judecătorului a condițiilor pe care le-au pus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așadar, Kanye West îi va oferi lunat fostei soții suma de 200.000 de dolari, pentru creșterea celor patru copii pe care îi au împreună. Decizia a venit după aproape doi ani de când au depus actele de divorț.

Mai mult decât suma de bani lunară pentru creșterea copiilor, a fost stabilită și custodia celor patru copii ai cuplului. Se pare că aceștia vor avea custodie comună, iar cheltuielile pentru școlarizare, siguranță și taxele pentru facultate vor fi plătite în mod egal. Kim și Kanye au semnat un contract prenupțial atunci când s-au căsătorit, astfel că nu a fost nevoie să împartă proprietățile lor.

Politica