vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO! O actriță din Baywatch și-a surprins fanii cu o ținută incendiară în prag de Sărbători

„Chiar dacă am fost plecată, nu înseamnă că am uitat să șochez”

Donna D’Errico (54 de ani) și-a surprins admiratorii virtuali cu o nouă apariție electrizantă. Actrița pare un cadou de Crăciun în lenjeria intimă roșie.

Donna D’Errico și-a făcut cont pe OnlyFans, ca replică la criticile venite din partea internauților care i-au spus că e „prea bătrână pentru a apărea în costum de baie”. Actrița din Baywatch i-a contrazis pe răutăcioși cu o serie de pictoriale incendiare și cu acces gratuit la conținutul ei pentru adulți. 

Răspund chiar eu la toate mesajele și îmi administrez singură contul”, le-a transmis vedeta, care le-a promis acces neîngrădit la fotografii în bikini și în lenjerie intimă, realizate în cadrul unor ședințe foto pentru reviste celebre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Actrița le-a oferit celor care nu s-au abonat încă la conținutul ei XXX o mostră din ceea ce vor vedea dacă vor accesa platforma: o fotografie în lenjerie intimă de culoare roșie. „Chiar dacă am fost plecată, nu înseamnă că am uitat să șochez”, a scris Donna în dreptul fotografiei.

Donna D’Errico impresionează cu forma sa de invidiat, iar postările ei din social media nu sunt niciodată de ignorat. Ele generează multe reacții de apreciere sau dezaprobare. „Ești cel mai frumos cadou pe care l-am văzut. Mi-ar plăcea să te despachetez”, a scris un admirator. Well, cred că trebuie să stea la rând.

Foto: instagram

Politica