vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Chestori și politicieni cu greutate, au evaluat SPPPF Drobeta

Prefectul de Mehedinți Alin Isuf, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu  și viceprimarul municipiului Dr. Tr. Severin, Cristian Mură au participat la activitatea de evaluare a activității Școlii de Perfecționare a Personalului Politiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

La activitate au mai fost invitați, din partea A.T.O.P Mehedinți – chestor de poliție (r) Doru Dumitrescu, din partea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră – chestor de poliție Valentin Costinel Melnic șefi ai structurilor M.A.I. constituite la nivelul județului Mehedinți.

”În alocuțiunea rostită, prefectul Alin Isuf  a lăudat activitatea și eforturile depuse de cadrele didactice pentru asigurarea unui act educațional de calitate și a unor condiții excelente de învățare, cazare și hrănire a cursanților.În încheierea alocuțiunii prefectul județului Mehedinți i – a asigurat pe reprezentanții școlii de sprijinul total si necondiționat al Instituției Prefectului – Județul Mehedinți”, a anunțat Prefectura Mehedinți. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica