Mehedinți. Chestori și politicieni cu greutate, au evaluat SPPPF Drobeta

Prefectul de Mehedinți Alin Isuf, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu  și viceprimarul municipiului Dr. Tr. Severin, Cristian Mură au participat la activitatea de evaluare a activității Școlii de Perfecționare a Personalului Politiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

La activitate au mai fost invitați, din partea A.T.O.P Mehedinți – chestor de poliție (r) Doru Dumitrescu, din partea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră – chestor de poliție Valentin Costinel Melnic șefi ai structurilor M.A.I. constituite la nivelul județului Mehedinți.

”În alocuțiunea rostită, prefectul Alin Isuf  a lăudat activitatea și eforturile depuse de cadrele didactice pentru asigurarea unui act educațional de calitate și a unor condiții excelente de învățare, cazare și hrănire a cursanților.În încheierea alocuțiunii prefectul județului Mehedinți i – a asigurat pe reprezentanții școlii de sprijinul total si necondiționat al Instituției Prefectului – Județul Mehedinți”, a anunțat Prefectura Mehedinți. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mititelu nu îl mai vinde pe Bauza: „Nu poate să plece”

Adrian Mititelu nu vrea să mai vândă niciun jucător....

Polițiști alertați degeaba la Şimnicu de Sus. Și-a prins fata cu un băiat

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au...

„Oltenia Eroică”, lansare la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit lansarea...

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...