luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul de la Cârcea a fost finalizat

Consiliul Județean Dolj va recepționa marți, lucrările la Drumul Județean 652 A, după ce s-a încheiat modernizarea celor aproape 6 km. Proiectul realizat are în vedere modernizarea a două drumuri cu lungime totală de 15,56 kilometri.

„Recepția acestui drum județean are loc, marți, pe 30. O nouă investiție finalizată. Un nou proiect european și vorbim de Drumul Județean 652A, care leagă Drumul Național 6 de Drumul Național 65, adică, traversează de la Calea București până la comuna Cârcea. Valoarea lucrărilor a fost aproximativ 17 milioane de lei fără TVA. Am avut un partener din Bulgaria, și anume Agenția pentru Infrastructură din Bulgaria. Proiectul a încemnat modernizarea drumului județean. Tot ce înseamnă infrastructura drumului, lucrări. De la asfaltul rutier nou, podețe, zone de refugiu, zone laterale și așa mai departe. Asta este pe o întindere de 6,2 kilometri. Acum, proiectul a fost finalizat”, a spus președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Deși au fost doar 6 kilometri de drum, a fost sectorul care le-a dat cea mai mare bătaie de cap, spun autoritățile județene. Asta, spun ei, din cauza întârzierii lucrărilor la drum ale firmei care preluase contractul. A fost nevoie la un moment dat să se rezilieze contractul și să se reia licitația. Investiția s-a făcut cu ajutorul fondurilor europene și se ridică la aproximativ 17 milioane de lei. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea infrastructurii rutiere în zona transfrontalieră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica