luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Școala Regele Mihai I din Severin, vizitată de Familia Regală  

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au vizitat în aceste zile Școala Gimnazială Regele Mihai I din Drobeta-Turnu Severin. Majestatea Sa și Principele Radu au avut ocazia să viziteze clasele școlii, să discute cu elevii și să se bucure de momentele speciale pregătite de aceștia.

„Le mulțumim pentru vizita în orașul nostru, un oraș cu rădăcini vechi în istoria României și ne dorim ca astfel de momente să mai aibă loc în comunitatea noastră, de aceea sperăm să revină cât mai curând în Drobeta-Turnu Severin,” a spus Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

„După momentul emoționant petrecut în noiembrie 2015, alături de Alteța Sa Regală Principesa Maria, școlii noastre, iată, îi trec din nou pragul reprezentanții de prim rang ai Casei Regale a României. Majestatea Sa Regele Mihai I este simbolul națiunii române devenit astfel, de-a lungul unei vieți lungi și presărată cu evenimente care au marcat destinul unui întreg popor”,  a subliniat directorul școlii  profesorul Daniela Ispas.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 ”M-am simțit foarte bine aici, sunt impresionată de patriotismul copiilor”, a precizat Maiestatea Sa Margareta la finalul vizitei.  

Politica