marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șarpe capturat de jandarmi dintr-o stație de pompare, în Mehedinți

Un șarpe lung de circa 2 metri, aflat într-o stație de pompare a apei din comuna Burila Mare, județul Mehedinți, a fost motivul pentru care un echipaj de jandarmi a fost mobilizat la fața locului prin serviciul de urgență 112. Inițial , șarpele a fost descoperit de către angajații unei firme specializate. Aceștia intraseră  să înlocuiască țevile unei stații de pompare a apei care alimenta un spațiu locativ din comuna Burila Mare, județul Mehedinți.

”Un șarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalației de alimentare, i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgență 112. Intervenția s-a dovedit dificilǎ, ținând cont că șarpele, în lungime de aproximativ doi metri a fost scos din bazinul adânc de peste un metru și jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural”, a anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi  Mehedinți 

În ultima perioadă, jandarmii au intervenit în șase situații pentru îndepărtarea șerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

Politica