sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Părinți supărați, după un spectacol de magie. Magicianul: Pot reclama la OPC

Mai mulți părinți care au luat parte împreună cu copiii lor la un spectacol de magie susținut la Casa de Cultură a Studenților din Craiova, sunt nemulțumiți de evenimentul pentru care au plătit. Numerele de magie, dar și o tombolă organizată în cadrul evenimentului sunt motivele de supărare. Magicianul spune că cei nemulțumiți se pot adresa Protecției Consumatorului.

Joi seară, la Craiova, magicianul Alexandru Marcu a susținut spectacolul de magie pentru copii „Îți mulțumesc mamă 2.0”.
Însoțiți de părinți sau bunici, copiii au fost dezamăgiți la finalul evenimentului, susținând inclusiv că numerele au fost slabe și le-a fost ușor să prindă trucurile, după cum relatează părinții.
Pe de altă parte, părinții spun că biletele au fost scumpe, pentru ce s-a primit în schimb. Dacă un bilet la VIP costa 90 de lei, cel mai ieftin tichet de intrare a fost 45 de lei, în funcție de zona în care vedeai spectacolul. Oamenii s-au plâns efectiv de faptul ca au stat pe culoare deși au plătit 70 de lei.
„Am fost la spectacol!….. Groaznic a fost, multă taină, puține trucuri magice, scenariu de 2 lei, amenajare de 2 lei. Prețul biletului enorm. Noi am plătit 70 RON de persoană, și am stat pe culoar pentru că nu mai erau locuri. Sincer chiar nu realizez pentru ce am dat banii. Am primit la intrare o furculiță și o baghetă, astea erau cadourile pentru acest preț”, a spus un părinte, prezent la spectacolul de magie.
Părinții au mai susținut și că cei mici au fost extrem de dezamăgiți de ceea ce au văzut. Mama unui copil prezent la spectacol spune că a primit invitația la școală, iar la tombola organizată de magician, în urma căruia un copil urma să primească un play station, nici nu a reușit să participe.
„Copilul a primit invitația de la școală. După ce că am sunat pentru rezervare și ni s-a spus să avem bani fix, că nu are să ne dea restul, spectacolul era anunțat sa dureze 3 ore, a început la ora 19 și la 20 și 20 de minute copilul era deja acasă. La tombolă nu am reușit să participam, cel mic s-a întors cu biletele acasă, nu știm de ce. În bol păreau 10 bilete, iar sala a fost plină”, a spus mama unui alt copil.
Magicianul Alex Marcu, cunoscut și ca „Trei de treflă” a participat de-a lungul timpului la emisiuni de televiziune precum Românii au talent, sau Insula iubirii. Contactat telefonic de Jurnalul Olteniei, magicianul a negat acuzațiile legate de tombolă și a oferit o explicație. Acesta spune și că a primit amenințări cu reclamații la OPC.
„Au fost și persoane care nu și-au trecut numărul de telefon pe spatele biletului de intrare și nu au putut participa la tombolă. Un coleg a colectat toate biletele din sală și au fost incluse în tombolă cele valide. Am fost sunat de un părinte care m-a amenințat cu OPC-ul și i-am zis să facă ce consideră, să meargă să facă reclamație”, a spus magicianul Alex Marcu.
Spectacolul de joi nu a fost primul din Craiova, magicianul a mai susținut de-a lungul timpului evenimente de genul în oraș, iar oamenii s-au mai plâns de proasta organizare sau de costurile mult prea mari.

Politica