vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj. Acțiuni de tip „blitz”, în Craiova și Sadova

Poliţiştii rutieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, poliţiştii au organizat două acţiuni tip “Blitz”, între orele 08-10, pe D.N. 55 în localitatea Sadova şi între orele 23.00-01.00, în municipiul Craiova.

Au fost legitimate și verificate peste 293 de persoane, fiind controlate și 324 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.775 de lei. Totodată, au fost reținute 9 permise de conducere, au fost retrase trei certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este și cazul unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Craiova, care a fost oprit pentru un control, joi, la ora 23:51, pe strada A.I. Cuza. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de amphetamină.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica