Nicolae Giugea se întoarce la PNL

Nicolae Giugea se întoarce marți, 27 septembrie, la PNL, în echipa alături de care a candidat în 2020, după ce a plecat din grupul parlamentar în noiembrie 2021.

În urmă cu un an, parlamentarul craiovean motiva despărțirea: ”Nu există niciun fel de explicaţie logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîţu a distrus o coaliţie perfect funcţională, a distrus un guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcţia cea bună şi, în cele din urmă, a instalat haosul în ţară. În plină pandemie, aşa zisa echipă câştigătoare a declanşat un război în partid, apoi unul în coaliţie, apoi unul cu întreaga ţară”.

În câteva luni, Cîțu și gașca au dezmembrat guvernul PNL-USR-PLUS și aproape chiar propriul partid, după o înțelegere pe sub masă cu pesediștii lui Ciolacu și cu acceptul președintelui Iohannis. Miniștrii USR-PLUS au demisionat în bloc, PSD a revenit la putere alături de Cîțu, instalându-și oamenii în toate posturile-cheie din administrația românească, inclusiv în detrimentul PNL.

În 2020, Nicolae Giugea a candidat din partea PNL și pentru mandatul de primar al Craiovei, obținând aproape 22.000 de voturi, rezultat care le dă fiori și acum pesediștilor Olguței Vasilescu, aflată în cădere liberă ca intenție de vot și încredere la nivelul Băniei.
În acest an, Giugea l-a sprijinit pe liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, să pună bazele unei organizații FD în Dolj, de care se va ocupa fostul liberal Nelu Groza.

sursa: Nouapresa.ro

Populare

Recomandări

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...