FOTO. Tânără de 18 ani, împușcată în timp ce mergea pe stradă

Localnicii s-au îngrozit când au auzit țipetele femeii și sunetul armei

O tânără care mergea după apă la un vecin s-a trezit cu fața plină de sânge, după ce a fost împușcată pe stradă. O Dacie Duster de culoare albă a oprit în dreptul tinerei de 18 ani, iar șoferul a tras cu un pistol în dreptul ei. Aceasta a fost lovită în față și în cap.

Locatarii au ieșit afară când au auzit țipetele femeii și zgomotul de armă și s-au îngrozit. Oamenii spun însă că locul era întunecat și nu au reușit să vadă mare lucru.

„La data de 25 septembrie a.c., în cursul nopții, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice. Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat, pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale. De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta refuzând să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință”, se arată în comunicatul Poliţiei Mureş. Pistolarul a fost arestat pentru 30 de zile.

Populare

Recomandări

Trei oameni la spital, după ce au intrat cu mașina în copac

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au...

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...