Un șofer român de TIR, prins cu droguri de peste 190 milioane de euro

Un șofer român de camion, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat după polițiștii i-au descoperit aproape 2 tone de cocaină în camion, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit De Telegraaf, poliția a interceptat camionul pe autostradă, lângă Barendrecht, provincia Olanda de Sud, Țările de Jos, în cursul zilei de sâmbătă, după ce ar fi primit un pont. În momentul în care ofițerii au deschis ușile compartimentului de marfă al camionului, sute de pachete cu droguri au căzut afară.

Procuratura a estimat că, pe stradă, valoarea drogurilor este de peste 190 de milioane de euro, scrie digi24.ro Șoferul camionului, un român de 28 de ani, a fost arestat.

Românul va fi dus marți în fața unui judecător de instrucție și va fi trimis în judecată pentru trafic de droguri. Cocaina a fost distrusă.

Ancheta în acest caz este abia la început, autoritățile încercând să stabilească proveniența drogurilor și să descopere toată rețeaua, pentru că se presupune că românul este doar un pion în toată operațiunea. Camionul pe care în conducea era înmatriculat în Belgia.

Foto: Twitter

Populare

Recomandări

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Olanda și Suedia susțin aderarea României la Spaţiul Schengen

Ieri, 2 decembrie, Guvernul Suediei a obținut sprijinul Parlamentului...