sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Laszlo Balint îi face praf pe Rotaru, Cârțu și Copilu: „Gustul amar al demiterii nu poate fi șters”

Laszlo Balint a vorbit despre felul în care a fost dat afară de la CSU Craiova. Rotaru, Copilu și Cârțu nu i-au dat nici măcar o explicație antrenorului, ci doar l-au anunțat că nu va mai continua pe banca alb-albaștrilor. Tehnicianul spune că era în obiective și că din punct de vedere contractual, șefii clubului din Bănie nu aveau de ce să îl demită.

Gustul amar al demiterii nu poate fi șters foarte repede. Explicații prea multe nu prea am. A fost un moment în care am simțit, atât eu, cât și grupul de jucători, o ușurare foarte mare cu acea victoria împotriva rivalei din oraș. Chiar am simțit un entuziasm foarte mare în rândurile jucătorilor. Luni dimineață am făcut antrenament și apoi mi s-a adus la cunoștință că clubul nu se mai bazează pe serviciile mele. A fost o chestie total neașteptată. Nu am primit niciun argument, nicio explicație, pentru că, din punct de vedere contractual, eu eram în toate obiectivele, deci argumentul contractual nu exista”, a spus Laszlo Balint, la Digi Sport Special.

Antrenorul a vrut să lămurească situația cu Nistor și Vînp, despre care s-a spus că ar fi avut un conflict și au fost scoși din lot. Balint a explicat faptul că nu putea face mai nimic de calpul lui, în clubul lui Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am avut o relație ok, normală. Se putea și mai bine, dar și mai rău. Cu câțiva dintre jucători am dezvoltat o relație mai apropiată, mai personală. Cu unii am fost nevoit să vorbesc mai mult, clubul avea pretenții mai mari de la ei. A fost acea situație, dar să nu credeți că decizia de excludere a celor doi a fost strict decizia lui Balint. Nu puteam să fac nimic de capul meu. A fost o discuție cu conducerea și am decis împreună că e în beneficiul echipei ca ei să nu se mai antreneze alături de echipă. Era clar că pretențiile față de ei erau mai mari față de ce au arătat ei în ultima perioadă și în ultima parte a sezonului trecut”, a explicat Balint, la DigiSport.

spot_img
spot_img

Politica