duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Pădurar reținut pentru fals informatic

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut de polițiștii Poliției Orașului Berbești, după ce ar fi tăiat, fără marcă, arbori din specia fag și a introdus date false într-o aplicație informatică. De meserie pădurar, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 3500 lei.

Oamenii legii l-au acuzat de fals informatic, tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național și furt de arbori. Polițiștii au deschis un dosar penal și au impus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“Materialul lemnos a fost însușit și înstrăinat, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 3500 lei. În urma probatoriului administrat, la data de 23 august a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propuneri legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals informatic și tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național și furt de arbori, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu”, conform IPJ Vâlcea.

Politica