sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu a decis soarta echipei FCU Craiova

FCU Craiova a retrogradat și a pierdut mai mulți fotbaliști importanți. Suporterii echipei sunt îngrijorați, pentru că se tem de o eventuală desființare a echipei din Bănie. Adrian Mititelu a fost foarte dezamăgit după ce a pierdut partida cu Hermannstadt și s-a văzut nevoit să se întoarcă în B. El a oferit o primă reacție, în legătură cu viitorul echipei, pe Facebook. Acesta a lăsat de înțeles că nu va renunța la fotbal, pentru că este încăpățânat și are demnitate.

Unii zic ca sunt ȚĂRAN PROST! Eu spun ca sunt ȚĂRAN ÎNCĂPĂȚÂNAT, greu de îngenuncheat! Dacă soarta ma duce spre un final tragic înseamnă că așa a fost scris! Am pierdut multe în viața mea, însă DEMNITATEA niciodată! Orice veți putea spune despre mine, însă nimeni n-o sa poată sa spună ca n-am fost demn!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

Totodată, Mititelu ar fi luat deja legătura cu Marius Croitoru, urmând ca tehnicianul să ofere un răspuns în perioada următoare, în ceea ce privește un nou mandat pe banca celor de la FCU Craiova, doar că în Liga 2, de această dată. Antrenorul va fi nevoit să reconstruiască lotul, pentru că oltenii vor pierde mai mult de jumătate de echipă, în această vară. Deja au plecat Yassine Bahassa, Aurelian Chițu, Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Gabriel Compagnucci, Van Durmen și Vlad Achim.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica