sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

IntenCity umple hotelurile din Craiova timp de 3 zile

Cel mai tare festival al Sudului, IntenCity Craiova, a stârnit interes pentru foarte multe persoane din afara orașului. Cu cinci zile înainte de marele eveniment, hotelurile din Bănie erau ocupate aproape în întregime, iar autoritățile locale se văd nevoite să găsească variante de cazare în căminele liceelor.

Procentul de ocupare a hotelurilor din Craiova este de aproape 100%, asa cum se poate verifica și pe booking. În cursul zilei de astăzi (nr. luni, 22 august), vom reveni cu informații suplimentare despre variante de cazare în căminele din licee”, a declarat Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova. La nivelul municipiului, sunt 2219 locuri de cazare în hoteluri și pensiuni.

Aproximativ 1000 de locuri de cazare vor fi puse la dispoziție în căminele din unitățile de învățământ din Craiova, cu prețuri cuprinse între 30 lei și 50 lei/loc. Locurile sunt disponibile în următoarele licee: Colegiul Elena Cuza, Colegiul Gh. Chițu, Liceul Henri Coandă, Colegiul Ștefan Odobleja, Colegiul Traian Vuia, Colegiul Matei Basarab, Liceul de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnologic George Bibescu, Liceul Energetic, Colegiul Tehnologic Ctin. D. Nenițescu, Liceul Tehnologic de Transporturi Căi Ferate, Liceul Charles Laugier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, iar managerul Antoniu Zamfir a dezvăluit că în debutul acestei săptămâni mai erau disponibile doar câteva mii de bilete pentru Festivalul IntenCity. Mai exact, până luni, au fost vândut aproximativ 11.500 de bilete din totalul de 18.000 scoase la vânzare individual și sub formă de abonamente. Totodată, acesta a explicat faptul că numărul de invitații oferite este foarte mic.

Am căutat pe cât posibil ca activitatea de împărțire de invitații să fie redusă spre zero, dar după cum ați văzut în campaniile noastre desfășurate cu Spitalul Județean de Urgență, unde au fost dislocate circa 100 de invitații pentru persoanele care s-au programat să facă un control de prevenție, dar și cu DGASPC, căreia îi vor fi oferite, pentru copiii cu dizabilități, 140 de invitații”, a spus Antoniu Zamfir.

În prima seară de festival, artistul portorican LUIS FONSI, creatorul celebrului Despacito, care a înregistrat aproape 8 miliarde de vizualizări pe YouTube, va urca pe scena IntenCity, pentru un concert live de 70 de minute. Pe 26 august, publicul prezent la Craiova va avea ocazia să participe de asemenea la concertele unor îndrăgiți muzicieni ai anilor ’80 și ’90 – Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Pe 27 august, DJ-ul și producătorul olandez AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce sau David Guetta, va crea o atmosferă electrică la IntenCity, alături de grupul de muzică electronică CLEAN BANDIT, ale cărui hituri, Symphony și Rockabye, înregistrează peste un miliard de vizualizări pe YouTube. În aceeași zi, participanții la festival vor avea ocazia să danseze pe ritmuri de reggaeton la concertul live al duetului portorican Zion Y Lennox. DJ-ul și muzicianul german, câștigător al premiului Grammy, Paul van Dyk, completează atmosfera serii de sâmbătă.

Duminică, 28 august, DJ SNAKE nominalizat la două premii Grammy, și JASON DERULO, câștigător a unsprezece discuri de platină, vor încheia în forță cel mai mare festival de muzică de la sfârșitul verii, în România. În aceeași zi, pe scena festivalului vor răsuna Sin Pijama și Criminal, la concertul uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică latino, artista dominicană Natti Natasha. DJ-ul din Turcia Mahmut Orhan, și artistul australian Faydee sunt cei care completează line-up-ul ultimei zile de festival.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro.

spot_img
spot_img

Politica