duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sfat pentru Mihai Rotaru: „Doar cei care înțeleg spiritul oltenilor pot face performanță!”

Gyuszi Balint părea picat din alt film în inima Olteniei. Instalarea lui Rădoi are menirea de a limpezi apele.
Mutarea de pe banca tehnică a CSU Craiova a fost apreciată inclusiv de Vivi Răchită, prieten cu Rotaru, care susține că acum s-au creat premisele ca echipa să performeze. Fin cunoscător al fenomenului fotbalistic, fostul stelist știe că Oltenia este o zonă specială.

„Urăsc să am dreptate, Mihai Rotaru! Scuză-mă, prietenul meu, ți-am spus la telefon când am discutat. Nu-l pune pe Balint, caută altceva care să fie compatibil cu spiritul Craiovei, cu ambițiile pe care le ai tu. Craiova este din punct de vedere al condițiilor la cel mai înalt nivel. Este peste CFR, peste FCSB.

Dacă ne aducem aminte, ultimul campionat câștigat de Craiova a fost în 1991, cu un oltean pe bancă, Sorin Cârțu, care acum l-a prezentat pe Mirel Rădoi. Zona Olteniei este o zonă aparte și doar cei care înțeleg spiritul oltenilor pot face performanță”, a declarat Vivi Răchită, la PRO Arena.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mirel Rădoi se află la a doua aventură ca antrenor principal pe banca unei echipe din Superligă. În 2015, la scurt timp după ce a renunțat la cariera de fotbalist, a preluat-o pe FCSB, însă a rezistat numai 5 luni: iunie-noiembrie 2015.

spot_img
spot_img

Politica