Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după ce patronul FCU Craiova l-a acuzat că a avut imixtiuni în problemele fotbalistice din Bănie.

Victor Ponta a fost atacat de Mititelu în cadrul intervenției acestuia la Gsp Live. Patronul FCU Craiova a spus: „Dacă rămânea Victor Ponta, la ora asta nu cred că mai auzeați de mine. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea. El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze și să accepte noul proiect. Vă spun în premieră. Sunt 99% sigur de asta!”

Acuzațiile făcute de conducătorul clubului oltean nu au rămas fără ecou. Astfel, răspunsul fostului premier nu s-a lăsat prea mult așteptat.

„Nu-l cunosc pe acest domn Adrian Mititelu și nici nu-mi doresc acest lucru! Nu l-am întâlnit în viața mea! Prin urmare, nu pot să-l vorbesc nici de bine, nici de rău. Dacă îl pupă în fund pe Iohannis, el crede că va scăpa de închisoare. Nu-l ajută cu nimic! Să nu uite Adrian Mititelu că pe vremea lui Iohannis a fost închis. Îi urez domnului Adrian Mititelu să rămână liber și să nu mai ajungă după gratii. Probabil că îi este frică de închisoare și de aceea a făcut aceste declarații. După cum bine știți, eu sunt un mare iubitor de sport, iar stadionul din Craiova a fost construit după un proiect aprobat de mine”, a afirmat Ponta pentru ProSport.

Populare

Recomandări

Mehedinți. S-a deschis anul universitar 2022 – 2023, la Drobeta Turnu-Severin

Anul Academic 2022-2023 a fost deschis, astăzi, la Centrul...

Miercuri, zi liberă pentru elevi şi profesori

Elevii și preșcolarii vor avea liber miercuri, 5 octombrie,...

Mangia, simțit de un alt fost fotbalist de la CSU: „Nu era normal”

Florin Gardoș, unul dintre jucătorii care l-au criticat pe...

Dolj. Primarii, instruiți despre importanța hărților de hazard

Specialiștii din grupul de lucru al Administrației Bazinale de...