joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Megaways: Cele mai populare jocuri de păcănele online în acest an

Inventarea mecanismului Megaways, de către cei de la Big Time Gaming, a reprezentat o etapă revoluționară în evoluția păcănelelor online. S-a trecut, astfel, de la maxim 40 de linii de câștig la 243 de linii de plată, pe care se pot forma sute de mii de posibile combinații aducătoare de câștig în contul jucătorului. Pentru a te distra la un asemenea slot nici măcar nu ai nevoie de bani. Îți deschizi cont la un operator care ofertă casino bonus de bun venit fără depunere, te loghezi și poți testa personal beneficiile oferite de cel mai sofisticat mecanism, care face ca păcănelele din această categorie să fie atât de apreciate.

Numărul de combinații potențiale de câștig depinde în funcție de structura grilei. Astfel, un slot cu mai puține poziții rezervate sloturilor poate avea 15.000 de combinații, în timp ce păcănelele cu șase role și cu șase rânduri (de exemplu) pot ajunge chiar și la 250.000 de modalități de plată. Diferența față de sloturile „obișnuite” este făcută prin felul în care se formează câștigurile. Până la apariția Megaways, jocul plătea numai dacă se obținea numărul minim solicitat de simboluri de același fel pe role consecutive (de la cea mai din stânga spre dreapta) și pe poziții adiacente (pe orizontală sau pe diagonală).

Simbolurile nu mai trebuie să fie pe poziții adiacente

Sloturile Megaways sunt foarte variate din acest punct de vedere. În primul rând, la majoritatea nu mai este nevoie ca simbolurile de același fel să fie pe poziții adiacente ca să obții un câștig, ci numai pe role consecutive. Să luăm ca exemplu un slot cu cinci role și șase rânduri. Dacă simbolurile potrivite se opresc pe rola 1 – rândul 1, pe rola 2 – rândul 3 și pe rola 3 – rândul 6, atunci vorbim despre o combinație câștigătoare. S-a ajuns la un asemenea nivel în care câștigurile se formează și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga, sau chiar pe rolele din mijloc (2, 3, 4 și 5 dacă jocul are 6 role).

Policlinica Buna Vestire Craiova

De cele mai multe ori, grila are șase role, dar există și sloturi Megaways cu o rolă orizontală suplimentară, fie în partea de jos, fie deasupra. Simbolurile de pe grila suplimentară intră în combinațiile câștigătoare din grila principală, mărind plata. O altă caracteristică este că structura grilei se poate modifica în fiecare rundă, astfel încât un simbol să ocupe mai multe poziții sau chiar întreaga rolă.

Numărul de combinații câștigătoare variază de la o rotire la alta. În ceea ce privește rata de câștig a jocurilor produse sub licenția Big Time Gaming, aceasta este în medie de 96,2%. Sunt și sloturi, precum White Rabbit Megaways, care au o rată de câștig de peste 97%.

Aceste păcănele au de obicei funcții speciale care, o dată declanșate, pot aduce câștiguri mari. În schimb, în jocul de bază majoritatea plăților au o valoare mai mică decât miza. Un alt mic dezavantaj al acestor păcănele este reprezentat de valoarea mai ridicată a mizei minime, impusă de numărul mare de linii de plată. Totuși, există păcănele pentru care miza minimă se poate seta la 0,80 lei. Raportul dintre investiție și posibila recompensă este favorabil jucătorului. De aceea jocurile Megaways sunt printre cele mai populare sloturi în acest an.

Politica