Un mehedințean este cel mai căutat român din Europa!

Poliția Română a publicat, pe site, informaţii despre cel mai căutat român din Europa. Este vorba despre cetățeanul Amegica Telu Constantin din Mehedinți, în vârstă de 37 de ani, care a omorât un bărbat. Se presupune că ar fi în Italia.

Pe numele său Amegica Telu Constantin, bărbatul s-a născut în data de 17-04-1985 și este, conform adresei din buletin în satul Goanța, comuna Braniștea. Pe numele acestuia, a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 13 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În 2005, la vârsta de 20 de ani, mehedințeanul căutat de autorități l-a lovit în cap, cu un obiect dur, pe un bărbat, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat a doua zi după incident. Deși fapta s-a produs în 2005, procesul a durat până în ianuarie 2016, când instanța l-a condamnat pe Amegica la închisoare. Bărbatul fugise, însă, din țară. Planează suspiciunea că acesta s-ar fi aflat în Italia. Mai exact, cu acest nume figurează pe site-ul cu lista companiilor din Italia, potrivit evz.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Firma Edilfer Di Amegica Telu Constantin este situata in VIA VAL DELLA TORRE, 101, 10149, Torino, Torino. Activitatea sa este Cod Ateco 2007 (43.39.01) „Activități nespecializate de lucrări de construcții (zidari)”. Raportul actualizat a fost emis la data de 23.07.2018. Forma juridică a societății Edilfer Di Amegica Telu Constantin este „ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ – Persoane fizice sau similare sau nu membre RI”, relatează informazione-aziende.it.

Descrierea afacerii: Firma EDILFER DI AMEGICA TELU CONSTANTIN este situată în TORINO, Italia și face parte din industria altor contractori comerciali de specialitate. EDILFER DI AMEGICA TELU CONSTANTIN are 1 angajat în această locație.

Acesta posedă un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Mehedinti, fiind condamnat la 13 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Trei adolescenți, arestați după ce au mâncat o lebădă și i-au furat puii

Trei adolescenți au fost arestați după ce au ucis...

Minoră din Olt, dispărută de Ziua Copilului

Update:În urma activităților de căutare, minora a fost identificată...