vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Bărbat de 75 de ani dispărut de acasă

Un bărbat de 75 de ani din comuna din comuna Icoana, județul Olt, este căutat de familie și poliție după ce a plecat de acasă și a dispărut fără urmă.

Potrivit ipj Olt, astăzi, 1 mai 2022, în jurul orei 13.00 polițiștii Secției nr. 12 Poliție Rurală Potcoava au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 30 aprilie, în jurul orei 09.00, Istrate Constantin, de 75 de ani, din comuna Icoana, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente:

înălţime – aproximativ 1,80 metri, greutate – aproximativ 80 de kilograme, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, față ovală, fără semne particulare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni negri, cămașă albă și pulover la baza gâtului, de culoare maro, cu dungi. Pe cap purta o șapcă neagră și în picioare avea o pereche de pantofi negri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica