sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ANM: Vreme deosebit de rece în această săptămână

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul acestei săptămâni, la nivelul întregii ţări, anunță meteorologii.

După data de 14 martie, valorile termice vor fi în creştere, arată prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 7 – 20 martie.

În Oltenia, vremea se va răci până spre sfârşitul primei săptămâni, când media maximelor termice se va situa în jurul a 2 grade, iar a minimelor va atinge chiar şi -11 grade. În intervalul care va urma, tendinţa generală va fi de creştere a valorilor termice. Astfel, în ultimele zile de prognoză, maximele vor atinge în medie 12 – 13 grade, iar minimele de 0 – 2 grade. Probabilitatea mai mare de apariţie a precipitaţiilor va fi între 7 şi 11 martie, precum şi după data de 17 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, în prima săptămână de prognoză, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între -10 şi -2 grade şi a minimelor între -17 şi -10 grade. În cea de-a doua săptămână se va încălzi, iar media maximelor va ajunge să atingă 2 – 4 grade, în timp ce minimele vor oscila între -4 şi -3 grade. Temporar, vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele, precum şi în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

spot_img
spot_img

Politica