duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţist reţinut pentru o tâlhărie la o casă de pariuri din Târgu-Jiu

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj este acuzat de tâlhărie. Acesta ar fi dat o spargere la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Bărbatul a fost reţinut duminică, 6 martie, pentru 24 de ore, la o săptămână distanță de la săvârșirea infracțiunii.

Angajata casei de pariuri a fost amenințată de individ și obligată să îi dea banii încasați. Polițistul a plecat cu suma de 9.000 de lei. Potrivit adevarul.ro, acesta este agent principal în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice la IPJ Gorj, locuieşte în comuna Aninoasa, din judeţul Gorj, iar tatăl său este pădurar şi consilier local PSD.

La data de 26.02.2022, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că la sala o de jocuri de noroc, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani angajatei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care au stabilit faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc , în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe angajata societăţi, solicitându-i să-i dea banii din încasări, creând un prejudiciu de circa 9.000 lei. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, a transmis IPJ Gorj, după comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încăpând cu data de 6 martie, agentului de poliție i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Politica