vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Breasta neagă acuzațiile și spune că este hărțuit

Primarul (PSD) din Breasta, Ion Vizitiu, spune că dezaprobă agresarea celor doi tineri PNL și a membrilor USR de către oameni din comună. Totodată, afirmă că este hărțuit.

„De câteva zile mi se aduc acuzații grave din partea unor adversari politici, informațiile fiind preluate de mass-media fără ca cineva să îl sune și pe subsemnatul să îi ceară părerea, cu exceptia unei singure televiziunii centrale.
Este o evidentă încercare de discreditare a mea și a partidul din care fac parte.
Aș vrea să știu dacă i se pare cuiva normal să se intre peste mine în birou, să fiu hărțuit oriunde mă duc, să fiu filmat în permanență, atât la serviciu, cât și în timpul liber?
Sa imi spună cineva dacă i se pare normal ca cei din opoziție să împartă ziare cu informații false și defăimătoare la adresa mea?
Îmi pare rău că în cursul zilei de astăzi, în timp ce îmi luam copiii de la școala, din Craiova, două persoane au fost agresate într-unul din satele comunei Breasta. Astfel de fapte sunt regretabile și nu le încurajez în nici un fel.
Comuna Breasta are nevoie de liniște, de unitate, pentru că doar împreună putem contribui la dezvoltarea comunității din care facem parte.
Rog, pe această cale, locuitorii comunei Breasta sa îi ignore pe cei care au comportamente provocatoare! Am pornit împreună pe un drum și este vital să mergem înainte, pe calea dezvoltării și nu a dezbinării!”-a scris, pe facebook, primarul din Breasta.

Poliția face cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto: facebook

Politica