vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri jucați în picioare și dați cu capul de ziduri, la Breasta. Unul dintre ei e director la Poștă

Doi tineri liberali, președintele TNL Dolj – Doru Câplea și președintele TNL Craiova – Bianca Epure, au fost bătuți de mai mulți indivizi, joi, pe o stradă din comuna doljeană Breasta. În vârstă de 31 de ani, Doru Câplea ocupă și funcția de director la Poșta din Craiova. Conform unor surse, cei doi ar fi fost loviți cu picioare și dați cu capul de ziduri. La fața locului a ajuns și o ambulanță care le-a acordat îngrijiri medicale, victimele fiind apoi transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, atât el cât și o tânără de 22 de ani ce îl însoțea, ar fi fost agresați fizic. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost găsiți cei doi, declarând verbal ca au fost agresați de persoane necunoscute în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Breasta. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, informează oamenii legii.

În urma acestui incident, Partidul Național Liberal a reacționat și au reamintit de un alt episod care ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, când „un membru al unei alte formațiuni politice a fost bătut de apropiații primarului Vizitiu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reacția PNL:

La Breasta domnește legea pumnului: Presedinții tineretului liberal doljean, bătuți de apropiații primarului PSD. În după-amiaza zilei de joi, 24 februarie, în jurul orei 17.50 președintele tineretului liberal doljean, Doru Câplea, și Bianca Epure, președintele tineretului liberal craiovean, au fost bătuţi cu bestialitate de patru cetățeni ai comunei doljene Breasta. Imediat după incident, colegii noștri au apelat serviciul 112, la fața locului prezentându-se mai multe echipaje de poliție și o ambulanță. Cei doi colegi agresați au dat declarații organelor de poliție în vederea stabilirii agresorilor. Ulterior, au fost transportați la Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Craiova pentru investigații amănunțite.  Conform locuitorilor comunei, agresorii sunt apropiați ai primarului PSD din Breasta, Ion Vizitiu, protagonistul unui scandal mediatic ca urmare a demersului său de a concesiona tabăra din localitate la un preț mult subevaluat. Reamintim că un incident identic a avut loc săptămâna trecută, când un membru al unei alte formațiuni politice a fost bătut de apropiații primarului Vizitiu. Din ce întâmplate în ultima perioadă în comuna doljeană, putem spune că legea pumnului este singura cale de rezolvare a „dificultăților mediatice“ ale edilulului comunei Breasta. Solicitam organelor abilitate să cerceteze cu celeritate aceste fapte de o gravitate fară precedent în județul Dolj, să identifice făptașii și persoanele care i-au instigat şi să ia măsurile legale care se impun”.

Politica