joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Misiuni și rezultate ale jandarmilor mehedințeni în luna ianuarie 2022

În prima lună a anului, Jandarmeria Mehedinți a fost prezentă pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în 940 misiuni, dintre care 3 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia unor manifestări religioase, 852 misiuni de menținere a ordinii publice au fost executate în sistem integrat cu efectivele de poliție care acționează la nivelul județului Mehedinți, iar alte 85 de misiuni au fost executate în cooperare sau în colaborare cu alte instituții.
Jandarmii mehedințeni au pus în aplicare, conform dispozițiilor legale, 58 mandate de aducere emise pe numele unor persoane. Pe timpul misiunilor desfășurate în cadrul dispozitivului de menținere a ordinii publice, s-au constatat 11 infracțiuni, fiind identificați 9 autori care au fost predați organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor. Totodată, în luna ianuarie, pe timpul misiunilor, jandarmii au aplicat 77 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 33.000 lei.
Pe linia misiunilor de pază și protecție instituțională, în luna ianuarie a.c. a fost asigurată paza la 28 de obiective aflate în responsabilitate și executate 50 de misiuni de pază a transporturilor de bunuri și valori, produse cu caracter special, precum și transporturi de corespondență clasificată.

Politica