vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Strategia lui Rotaru pentru a domina stadionul la derby-ul cu FCU Craiova!

La data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, cele două echipe ale Craiovei se vor înfrunta pe Ion Oblemenco.

CSU Craiova și FCU Craiova vor fi față în față de Valentines Day. Războiul dintre tabere a început deja, după ce clubul organizator, cel patronat de Mihai Rotaru, a anunțat cum se va intra la meci. Pentru a se asigura că suporterii echipei lui vor domina atmosfera pe Oblemenco, Rotaru a condiționat vânzarea biletelor pentru meciul cu FCU Craiova. Astfel, prioritate la achiziționarea unui tichet au oamenii care au asistat la duelul oltenilor cu CFR Cluj, dar și abonații clubului, care pot cumpăra un bilet pentru prietenii lor. Astfel se diminuează riscul ca susținătorii FCU să se infiltreze în anumite zone ale stadionului.
„Biletele pentru meciul cu FCU s-au pus în vânzare. Ele sunt disponibile la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din centru și, în primă fază, doar pentru cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj. Aceștia pot achiziționa maxim două bilete în baza tichetului de la meciul cu ardelenii. De asemenea, abonații clubului nostru pot cumpăra un bilet suplimentar. Suporterii care vor solicita bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul cu CFR Cluj sau abonamentul”, se arată într-un comunicat emis de clubul oltean.
În altă ordine de idei, unul dintre artizanii proiectului CSU Craiova, a mărturisit la Gsp.ro că dacă Mititelu ar fi făcut echipă în 2013, Rotaru nu ar fi existat în fotbalul craiovean.
„Noi am stat doi ani fără echipă, între 2011 și 2013 nu am avut echipă în Craiova. Am decis să facem echipă în momentul în care Mititelu a spus că el nu vrea să facă echipă. Domnul Corneliu Andrei Stroe și primărița din Craiova au spus că este momentul să avem fotbal în Craiova, și am dat drumul la acest proiect. Proiect care, în momentul actual, arată că a fost o decizie înțeleaptă, de bun augur”, a spus Badea. 
Primul președinte de la clubul lui Rotaru a comentat și faptul că echipa a pornit din liga a doua: „Noi nu am cerut acest favor. Craiova nu a cerut niciun favor. Nu a fost politic. Cred că a fost o recompensă morală pentru un oraș în care fotbalul se mănâncă pe pâine. A fost o decizie luată de biroul federal din Federația Română de Fotbal cu doi ani înainte de a da drumul la proiect. Acel loc a fost dat în compensație pentru că l-au dezafiliat pe Mititelu”.

Politica